agent bola – Mengerti Lebih Deket Rumpun Van Gaal Dgn Mourinho

Sesuatu visi pengetahuan yang amat menarik kini udah terbit berada di dalam pertengkaran tegang antara Manchester United menentang Chelsea di dalam laga terusan atas Liga Primer Inggris, utk hari kemarin, 26 Oktober 2014. Sang pemandu Louis Van Gaal serta Jose Mourinho sudah berpelukan dengan amat bersahabat. Dr kedua pelatih top tersebut terlihat telah hadir berpelukan sejumlah jangka saat kick off. Mourinho sendiri kala ini telah menentang bangku cadangan atas MU lalu menyampaikan salah 1 penghargaan hangat kepada Louis Van Gaal. Akan tetapi atas dua-duanya ternyata sudah saling berjumpa ada pada satu diantara lorong menuju ke ruang ganti Old Trafford. Akan tetapi besar dari kamera yang sedang menyorot, Mou sendiri memang nggak segan untuk menyalami daripada Van Gaal dan 2 kali telah memeluknya.test1

“Dirinya memang orang yg begitu special amat. Aku betul2 udah sempat untuk bekerja dengan dirinya & terus bisa berteman, kadang sesuatu yg sukar pada dunia sepak bola seperti ini, ” ujar dr van Gaal sesudah di tanyai oleh wartawan yang berasal daripada Reuters perkara hubungan akrabnya dengan Mourinho. Louis Van Gaal kendati balik bagi memeluknya dengan tersenyum. Relasi atas keduanya benar-benar super dekat hingga tatkala ini. Mourinho sendiri benar2 sudah pernah bagi jadi bagian pelatih daripada negara Belanda ini, di mana terkabul dalam selagi Van Gaal masih berkarir ada dalam Barcelona bagi kesudahan tahun 1990an silam.

“Louis Van Gaal betul-betul jadi orang yg begitu fantastis bagi mula karir aku. Pribadi yang begitu menolong, baik jadi bos ataupun bagi dapat jadi keluarga saya, ”ujar daripada Mourinho yang sudah di kabarkan terhadap Berita bola transfer pemain. “Anak aku benar-benar lahir di saat bekerja bersama dgn Van Gaal, & dirinya menyaksikan daripada kelahirannya. Sebab itu dari itu hubungan kami benar2 lebih baik atas sepak bola, ” ujarnya memberi lagi. Di ketahui daripada perjuangan tajam tersebut berkesudahan dengan skor rampung 1-1, antara Chelsea mengelakkan MU dalam Old Trafford.